Avinstallere Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids er beskyttet mot at barnet avinstallerer programmet. Hvis du avinstallerer Kaspersky Safe Kids, må du angi et passord for en administratorkonto og passordet til My Kaspersky-kontoen. Ikke gi disse passordene til barna dine. Påse at disse passordene er sterke, slik at barnet ikke klarer å gjette dem. Hvis barna dine gjetter passordene, kan de avinstallere Kaspersky Safe Kids fra datamaskinen uten at du vet det.

Programmet varsler deg om alle forsøk på å avinstallere Kaspersky Safe Kids.

Avinstallere Kaspersky Safe Kids fra datamaskinen